Opitý mjuž v bufete v Starej Ľubovni útočil na rómskych zákazníkov

19.07.2006 Stará Ľubovňa

Stará Ľubovňa 19. júla (TASR) - Opitý 57-ročný muž zo Starej Ľubovne v utorok večer v bufete na tamojšej autobusovej stanici najprv slovne útočil na rómskych...
Stará Ľubovňa 19. júla (TASR) - Opitý 57-ročný muž zo Starej Ľubovne v utorok večer v bufete na tamojšej autobusovej stanici najprv slovne útočil na rómskych zákazníkov a následne jedného z nich pichol nožom do krku a brucha.

Podľa dnešnej informácie hovorkyne Krajského riaditeľstva PZ v Prešove Magdalény Fečovej k bitke viacerých mužov v staničnom bufete došlo večer asi o 18.30 hodine. V minulosti už raz súdne trestaný 57-ročný miestny občan pod vplyvom alkoholu vulgárne nadával na rómskych zákazníkov a vyhrážal sa im.
\"Po príchode jedného z nich, taktiež 57-ročného obyvateľa Starej Ľubovne do výčapu, vytiahol z vrecka nohavíc kuchynský nôž a bezdôvodne muža pichol do krku a brucha. V ďalšom konaní mu zabránili ostatní zákazníci, \" spresnila Fečová.
Po ošetrení v nemocnice sa bude poranený muž liečiť doma asi osem dní. Hovorkyňa dodala, že policajný vyšetrovateľ v Starej Ľubovni začal trestné stíhanie pre zločin pokusu ublíženia na zdraví a vzniesol voči agresívnemu útočníkovi obvinenie.
 

Vyberte región

mark